SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

fredag 5 augusti 2011

- SMÅ SEGLARE KOMMER OCKSÅ FRAMÅT.....

- Vilken känsla att komma in i en kall ishall och titta på säsongens första hockeymatch igår kväll. Efter en hel dag ute i solskenet i skärgården.
- Att bara förlora med 2-4 mot Elitserielaget Djurgården är faktiskt riktigt bra. Vi var i ledning med 2-1 efter första perioden, och det var 2-2 när det bara återstod några minuter av matchen.
- Kul, det här kan bli riktigt bra !
Prognosen visar på högtryck fram till klockan 14 idag. - Skeppohoj.....
- Ha en trevlig fredag och Välkomna tillbaka !!!                     Antal besökare:  74.115

5 kommentarer:

 1. Härliga bilder, speciellt den sista på måsen.
  Ja, jag kan tänka mig att det var skönt att vara inne i en ishall med tanke på värmen som är ute... Kul att matchen blev bra trots förlust...
  Här har det redan blivit mulet väder, regnet liksom hänger i luften. Ska alldles strax ut på dagens fototur och sedan väntar tvätt och städ...
  Ha en bra dag!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Stockholmska Djurgården var ju på besök,och även fiskmåsar har du fotat som kallas Stockholmare ibland"skriker och skitar ner"
  Bra bilder i alla fall!!!

  SvaraRadera
 3. Ishall låter kallt efter en varm dag utomhus, brrr..
  Härliga bilder, som alltid.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Jasså ,högtryck däråt här kör vi med det motsatta ,nu för tillfället är det dimma .Fina bilder också idag ,trevlig helg ,nette

  SvaraRadera