SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

lördag 6 augusti 2011

- UTSIKT FRÅN EN STRANDKANT.....

- Visst blev det några timmar ute i skärgården med båten igår också. Solen strålade men vinden blev kraftigare och kraftigare från sydost. När det var dags för hemresa framåt eftermiddagen var vågorna "ganska" höga. Det blev inga bilder, var tvungen att hålla i mej med båda händerna för att inte blåsa i sjön....:o)
Vid några tillfällen var jag nästan säker på att båten skulle slå runt. Men det var bara att försöka få de största vågorna att träffa aktern. Så det blev en riktig slalomtur hem.
- Så jag fick åka ut till strandkanten och sätta mej på en sten framåt kvällen för att få några bilder.
Räkbåten passerade och snirklade sig in i Enegatan, några fritidsbåtar var på väg hem efter en dag ute i skärgården, och vågorna fortsatte att trycka in mot land..........
- Ha en trevlig lördag och Välkomna tillbaka !!!                    Antal besökare:  74.157


3 kommentarer:

 1. Vilken tur att du tog dig hem välbehållen från gårdagens båttur. Härliga och fina bilder du fick från din sten i strandkanten!
  Ha en bra dag!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Huvva för att vara ute med båten i för höga vågor, jag blir alltid så rädd...Fina bilder, det är så vackert med det gula mönstret på stenarna, bra bild på den gula båten också.

  Ha en trevlig helg :)

  SvaraRadera
 3. Havet har sina små överraskningar ibland ,idag är det ganska lugnt här.fina bilder på båtlivet ,ha det bra ,Nette

  SvaraRadera