SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

torsdag 25 februari 2016

- ÖRNSPANING MED MAGERT RESULTAT.....

- Satte mig på en klipphylla med havet 20 meter under mig igår eftermiddag. Det här är en plats där man har ganska bra chanser att få se Havsörn. Och det tog inte så lång stund innan jag hörde Kråkor och Måsar som skränade. Det brukar tyda på att det även finns Örn i närheten. Och mycket riktigt så cirklade två stycken Havsörnar runt där uppe i det blå. Det var stort avstånd till mig, men vinden drev dom i rätt riktning. Om det nu inte varit för två mopedister som kom körande och sladdade och gasade nere vid vattnet. Det fick Havsörnarna att ta till flykten. Annars kanske det kunnat bli några bra bilder på dom. Nu blev det bara en ren dokumentation på alltför långt avstånd....
Idag den 25 februari är det GRAPEFRUKTENS DAG.
- Ha en trevlig torsdag och Välkomna tillbaka !!!  önskar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)
Antal besökare:  240.025.


2 kommentarer:

 1. Ibland är det som förgjort.
  Fågelreservatet jag frekventerar bor närmaste granne med en ung motocrossfantast. Först moppen, sen trimmade moppen. Nu motorcykel. Han har säkert roligt men har ruinerat många tänkbara bilder där han flyger fram i naturen. Kanske han gillar det oxå...
  / Deerhunter

  SvaraRadera
  Svar
  1. - Hejsan Klas.
   Ja det var tur att man satt ganska långt ifrån mopedisterna. Och
   dessutom lite svårforcerat berg. Så ungdomarna kom undan. Och det var
   väl kanske mest tur för mig.... Nästa gång åker jag dit när det inte är sportlov.
   - Ha det så bra och Välkommen tillbaka !

   Radera