SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

fredag 30 december 2011

- ATT RAMA IN ETT KUMMEL.....

- Sjömärket Rödvita Koa är ett stenkummel, som egentligen heter Ålgårdsskär. Men det är det nog ingen häromkring som säger. Stenkummlen hör till de äldsta sjömärkena i Norden. Och består oftast av en hög med sten som är målad.
- Jag bestämde mej för att hitta lite varierande "naturliga ramar" till den rödvita kon, under min lilla promenad runt på Gunnarsö igår.
Hockeyförlust igår mot Malmö, det går upp och det går ner..... Men det är fortfarande en otroligt bra säsong. Av de sista 8 matcherna har vi vunnit 6.
Och det är ju ändå roligare att man vinner hemma och förlorar borta. Det tyder väl på att vi supportrar på läktaren betyder en hel del.
- Ha en trevlig fredag och Välkomna tillbaka !!!  önskar Farbror Henning och Blondin-Ida.....:o)  Antal besökare:  81.7045 kommentarer:

 1. _Hade du sol i går ,,va kul att lampan är tänd för en gångs skull .det där resultatet kan jag ju inte kommentera eftersom det inte är på min nivå ,inramningen får med beröm godkänt,ha en bra fredag ,nette

  SvaraRadera
 2. Hej Svejs.
  Det blir ett otroligt vackert djup i bilderna när man gör så här.
  Spännande värre förresten. Hade det nu varit en stor fyr så skulle man kunna tro att det är ur en deckare
  På spaning bakom trädet.
  Så skönt det ser ut. Just nu bryter solen igenom här också.
  Hoppas att det håller i sig inför morgondagen så att jag får träna igen på de eländiga raketerna.
  Detta året blir det Lysekil.
  Ha det gött.
  Kramizzzzz

  SvaraRadera
 3. Sååå fint inramade bilder av kummeln!
  Solen den har hittat hit den också, och det är nästan vindstilla. Knappt att man tror att det är sant med tanke på hur vädret varit den senaste tiden. Snart dags att gå ut på den nästsista fototuren för detta året :)
  Ha en bra dag!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Hallå där i skärgårdsidyllen! Snygga inramningar du fick till. Det blir, som Lotta skriver, ett extra fint djup i bilderna.
  Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig!
  /SA

  SvaraRadera
 5. Du kan då Henning...å här sitter vi andra och gapar som sillar på torra land med vidöppna munnar...och försöker att ta med lite av din visdom ut nästa gång vi ska använda kameran, å för egen del blir det ofta platt fall, jag och kameran ser inte riktigt på samma sätt...
  Önskar dej och blondinen ett riktigt Gott Nytt År!!
  Kram kram

  SvaraRadera