SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

lördag 11 juni 2011

- LITE REGN, MYCKET SÖMN OCH OBETYDLIG ODLARMÖDA...

 - Så kom då till slut det efterlängtade regnet, inga mängder men det friskar kanske upp de gulbrända gräsmattorna lite grand i allafall. Hade väl känt det lite i ryggmärgen kanske. För tvättstugan var bokad och frukostfrallorna började ta slut. Medan jag tvättade och bakade, låg Katten Ida i sängen och snusade. Lite roligt och se henne, hon ligger och sover på rygg, precis som en "riktig blondin"....:o)
Sen inser jag att de små Pelargonsticklingarna som kom som ett brev på posten (några centimeter stora) för en månad sedan är tillräckligt stora för att plantera i de stora urnorna på balkongerna. När ska jag hinna det ?
Tittade på väderprognosen för lördagen. Ser ut att bli ett perfekt båtväder.... Det är 8 dagar sedan sist, men det har ju haft sina orsaker.
- Tror ändå att Ida tycker det blir skönt om jag försvinner några timmar....:o)
- Ha en bra dag och Välkomna tillbaka !!!
                                                                   Antal besökare:  70.754


5 kommentarer:

 1. Haha, som en riktig blondin,Blir galen på den här värmen 28 i skuggan genast på morgonen o vindstilla tror att det skulle vara bäst med en båtutflykt i dag .ser att det är väldigt grönt hos dig ,ha en fin dag ,Nette

  SvaraRadera
 2. Det syns att Ida trivs med sin husse och i sitt nya hem!

  SvaraRadera
 3. Vilken liten gottegris!!!!!Ligga och sussa i husse säng.Ja det är så det skall vara.Nu skall jag ut och plantera en stund för det är uppehåll.
  Tack gode gud....
  Kram på dig Henning och ha en fortsatt mysig helg

  SvaraRadera
 4. - Jag tror att vi trivs lika bra, båda två...:o)

  SvaraRadera
 5. Hej där :)
  Här var det STOOOOOOOOOOORA fina bilder :)
  Hoppas allt e väl
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvaraRadera