SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

torsdag 1 mars 2012

- FRÅN EN ANNAN PLANET, ELLER....?

- Undrar egentligen vad det var för ett oidentifierat väsen som flög förbi, när jag drack mitt kaffe i strandkanten igår. Dubbel uppsättning vingar och ett och ett halvt huvud......:o)
 - Hockeyseger igår igen mot topplaget Bofors med 3-1. Upp en placering i tabellen, och ännu lite bättre förutsättning innan sista grundspelsmatchen borta på fredag. Kanske, kanske kan det bli kvalspel till slut. Men jag vågar inte ropa HEJ än.
- Ha en trevlig torsdag och Välkomna tillbaka !!!  önskar Farbror Henning och Blondin-Ida....:o)  Antal besökare:  85.290


7 kommentarer:

 1. Urläckra bilder!
  Faller pladask för den första!!!
  Magiskt vackert :)
  Hälsningar Halina

  SvaraRadera
 2. Det tycks finnas många underligheter ovanför våra huvuden (ler) du tycks ha fångat ett vidunderlig skapelse ,skickligt ,tack för en underbar bild ,,ha det så bra i vårvädret ,Nette

  SvaraRadera
 3. Ni håller huvudet över kanten, men Örebro slarvar snart bort allt.Jättefina bilder du har tagit. Vad är det för fågel? Hoppas någon vet. Ha en bra dag. Hälsning från Lisa.

  SvaraRadera
 4. Wooowww ettan är sagolik.
  Vilka underbara färger.
  Siamesiska tvillingar.
  Mittbilden är sanslöst rogivande. Precis vad jag behöver nu.
  Här blir det inget fotande men jag hoppas att det kommer tider efter dessa för det är hemskt att sitta inne när det är vackert ute.
  Till helgen om vädret fortfarande är vackert skall vi ta med Hugo Carls mellanbroder till Nordens Ark.Han måste ut.Det verkar gå framåt för Carl Idag skall han göra magnetröntgen på ryggrad och hjärna sen får vi veta hur det går.
  Lilla Alma har fått medicin så nu har hon nästan inga kramper.Hon skall också göra magnetröntgen på sin hjärna.Hoppas att det inte finns något där.Man är ju på bristningsgränsen när det gäller de små.
  Grattis till segern förresten Inte illa Jag håller tummarna på fredag för det skulle ju vara kul om ni fick kvala.
  Ha det gott i solen Här är det ett fantastiskt väder.
  Kramizzzzz

  SvaraRadera
 5. Usch jag bli så lessen när jag läser om Lottas barnbarn...
  stackars hon...

  Och så bli jag glad över dina vackra foton ...
  och inte trodde jag att kärleksakten kunde ske uppe i farten bara sådär...
  sen ruske dom väl bara på sig å så ä d klart....
  inget extra nötande där inte....
  hihihi...

  Ha en skön dag och klart ni ska till kvalet...

  SvaraRadera
 6. Dubbeldäckare har fått en ny innebörd...Där var du snabb med kameran må jag säga!! Bilden är suverän. Ja det övriga också...Tänk att en blå himmel kan vara så vacker...!!
  Nu är det tantvarning här för snart ska jag bänka mej framför tv:n och kolla Antikrundan. Jag vet inte vilket som är mest roligt, att se alla besvikna miner, när den kinesiska vasen inköpt för ett antal tusenlappar är värd några tior eller när de låtsas se jätteförvånade ut när tavlan hamnar på över hundratusen...usch, nu kan man tro att jag är en elak jävel, nej då, men kanske lite ful humor...
  Ha det så gott och hälsa blondinen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Vackert värre, och spännande med dubbelfågeln!
  Hoppas på kvalspel så du får något att se fram emot ;-)
  / maria

  SvaraRadera