SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

fredag 27 januari 2012

- GRÅA SKÄRGÅRDSNYANSER.....

- Det var inte någon direkt färgexplosion ute vid strandkanten igår eftermiddag. Men jag var ganska nöjd ändå. Bara skönt att komma ut i friska luften, mellan snöbyarna. Hamnade till slut vid Skafterna längst ut på Fittjö. Hoppas att jag lyckades lämna kvar hostan därute.
Idag den 27 januari är det: Förintelsens Minnesdag.
- Ha en trevlig fredag och Välkomna tillbaka !!!  önskar Farbror Henning och Blondin-Ida...:o)  Antal besökare:  83.3794 kommentarer:

 1. Nyanser av grått är nog rätt ibland även på dina bilder,snö o vatten är alltid en fin kombination,Hoppas hostan lämnade kvar ,på min mans jobb var det en som hostade av ett revben,så ta det försiktigt,ha en fin fredag ,Nette

  SvaraRadera
 2. Woooowwww för mittbilden. Jag är så gott som mållös och det säger inte lite.
  Alla är kalas men den är min klara favvis idag.
  Den har ju allt.
  Här kan man sitta hur länge som helst och studera den för det finns hur många detaljer som helst att hitta.UNDEBART!!!!!!!
  Hoppas att du blev av med hostan för nu har du väl superont i hela kroppen av allt hostande.Det är hemskt!!!!
  Snyggt jobbat fast du är krasslig.
  Jag kommer inte ut och fota för det gör så ont i tån.Jag har tappat lusten.Hoppas att den bättrar sig för annars skall den stelopereras.

  Kramizzzz ha en bra fredag i alla fall.

  SvaraRadera
 3. På dina bilder även det gråa är oerhört vackert :)
  Hälsningar Halina

  SvaraRadera
 4. Visst är det skönt med frisk luft när man varit inomhus i några dagar. Det gör inte så mycket att gråvädret anfaller, men lite sol piggar ju förstås upp.
  Här är lika grått som hos dig, men inte så vackra vyer..
  Funderar på en promenad men tvekar, borde städa istället.
  Trevlig Helg!
  / maria

  SvaraRadera