SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

torsdag 2 februari 2012

- ETT SÅNT JÄKLA BOTTENNAPP.....

- Den hockeyvinsten kunde man glömma. Förlust mot seriens sämsta lag. Och säsongens sämsta match. Vilken dag.....
- Idag den 2 februari är det: Internationella Våtmarksdagen.
- Ha en trevlig torsdag och Välkomna tillbaka !!!  önskar Farbror Henning och Blondin-Ida...:o)  Antal besökare:  83.69011 kommentarer:

 1. Härliga och superfina bilder! Fastnade speciellt för månen, och jösses så många fåglar där uppe i skyn. Vet du vad det är för sort?
  Ha en riktigt bra dag!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. jag var inne i går kväll och skulle kolla men de hade inte uppdaterat tabellen Vilken jädra skit då. Det är väl konstigt. Vinna mot de som leder och förlora mot de är sämst.Jag fattar inget.Byter de ut någon i laget en supergubbe?
  Fy för den lede Vi har så jädra mycket inbrott här Förra veckan var det 5 hus på några gator ner som fick påhälsning och i går kväll strök de runt i grannarnas trädgårdar så dagens middag som Mary skull bjuda mig på får vänta.Det är skam att man inte kan åka hemifrån utan att det är ett måste.
  Vilka underbara bilder.Herrgud vilken isskorpa.har ni fått snö ännu? Det skulle ju komma ett par decimeter.
  dags för frukost.
  Kramizzz och ha det så gott därborta

  SvaraRadera
 3. Vackert med isen ,så ser jag att du har precis samma månhalva hos dig som vi har här (fniss) men jag tror inte du har samma temperatur - 26 grader ,undrar vilken temperatur det är på jobbet hoppas det är plusgrader .Massor av fåglar ser jag men deras flygformation ser ut att ha kommit av sig ,symboliserar det hockeyn i går ? Har lite blommor till dig på min blogg,ha det bra Nette

  SvaraRadera
 4. Det är så jag minns IKO. Spelar bäst mot topplagen och ofta torsk mot egentligen sämre lag....

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Ja det där med ishockey har jag inte så mycket koll på nu för tiden... Det var i alla fall vackra bilder som du visar oss.
  Ha en fin dag (eller så bra som det går efter förlusten)
  /Ingemar

  SvaraRadera
 6. - Jag tror att det är ett gäng Viggar som flyger däruppe....
  Inte mycket snö än. Cirka 5 cm.

  SvaraRadera
 7. Ser att du också har sett Månen som lyser på dagtid..knäppt..ha det..Maria

  SvaraRadera
 8. Vi kommenterar inte förlusten då...utan våtmarksdagen...?? Då kommer en stilla undran, hur ska man fira den då, och vilka...?? Eller är det bara så att vi ska erinra oss om att vi faktiskt har våtmarker fortfarande? Nu fick jag lite att fundera på...här vid insjön!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Håller mä,vicket bottennapp,trodde väl att IK skulle komma igen efter den usla första perioden men de blev bara sämre o sämre!På min bänkrad satt jag ensam på slutet då de andra gått hem!!Efter regn kommer sol,så IK vinner i morgon,eller?????

  SvaraRadera
 10. Hmmm... Kunde nog tänkt mig en bättre tid för att fira Internationella våtmarksdagen. Vid det här laget är väl i dessa ett väldans hårt underlag och därtill gömt under snön.
  Ha en trevlig helg och pulsa försiktigt!
  /SA

  SvaraRadera