SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

torsdag 19 januari 2012

- VISSET I DUBBEL BEMÄRKELSE.....

- En förkylning är på gång, så jag kände mej riktigt vissen igår. Inte läge att gå ut i skitvädret med kameran. Fick trycka några vissna bilder inne i lägenheten istället.
- Hockeyn hade jag räknat med skulle gå åt pepparn. Men Herrejösses så fel jag fick. Bofors som vunnit de senaste 18 hemmamatcherna åkte på en förlust mot Oskarshamn. Vi fick stryk mot bottenlaget Sundsvall i måndags och så vinner vi mot topplaget Bofors igår. Det gick åt tre glas rött i sista perioden då nerverna låg på utsidan av min lilla kropp. Såg matchen på Viasat, och det är inte omöjligt att jag tittar på reprisen också.....
- Ha en trevlig torsdag och Välkomna tillbaka !!!  önskar Farbror Henning och Blondin-Ida...:o)  Antal besökare:  82.826


5 kommentarer:

 1. Kul i tre bemärkelser först för jag har också visset idag i mitt inlägg plus att ni vann och att du har fått till tre superbilder på Pelargonblad.Snyggt med spegelbilder.
  Jag såg det inatt att det blev seger men då var jag så trött så jag orkade inte gå in och gratta.
  GRATTIS idag istället.
  Sen var det ju inte så lustigt
  Usch din stackare. Det är väl inte jag som har smittat genom etern.
  Hoppas att det inte blir för allvarligt för den är så segdragen men när den försvann så gick det fort Skitdålig ena dagen så gott som frisk den andra.
  Jag gick med feber i fjorton dagar.
  Jag hade feber när jag var på NordensArk.Två dagar efter det besöket så var skiten puts väck.
  Jag tror att frisk luft är bra.
  Krya på dig kompis Henning.
  Du kanske har TV i sängkammaren så du kan ligga och kolla.
  Kramizzzzzz

  SvaraRadera
 2. Visst var det starkt av IK att slå ett värmlänskt topplag. Vi gratulerar även från Värmland till detta. Hoppas förkylningen viker undan nu när du satt in medicinering med rödvin.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina blad om man kan säga så om gammalt o visset men då stämmer kanske ordspråket var ålder har sin charm ,Kreativt ,krya på dig ,Nette

  SvaraRadera
 4. Måste se om tiden stämde underligt att ditt inlägg kom nu först ,fattar inte när jag ser på dom andra kommentarernas tid ,Nette

  SvaraRadera
 5. Men så vackra bilder av det vissna bladet, visst har du fotat på en spegel...snyggt!! Krya på dej

  SvaraRadera