SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

lördag 3 december 2011

- FÖR PRECIS ETT ÅR SEDAN.....

....hade vi drygt en halvmeter med snö. Och det skulle bli mycket mera.....
Vet inte om det beror på att jag börjar bli "gammal och glöttig", men jag längtar faktiskt lite grand efter snö och kyla....
- Det blev ju en riktigt bra hockeykvällsfredag. Men jag har sagt det förut. Det är ingen avkoppling att sitta i Arenan. Var så nervös så jag visste inte om jag skulle sitta eller stå, eller bara gå därifrån. Men det löste sig på bästa sätt. Vinst med 3-1.
Höjdpunkten är i allafall att när man kommer hem efter nervpersen, gå in på OT´s liverapportering från matchen och följa den en gång till. Då behöver jag ju inte vara nervös. Jag vet ju redan att vi vunnit. Och kan skratta lite överlägset åt alla nervösa kommentarer.....:o)
- Ha en trevlig lördag och Välkomna tillbaka !!!  önskar Farbror Henning och Blondin-Ida...:o)  Antal besökare:  80.349

6 kommentarer:

 1. Var på julbord med jobbet i Skorpetorp i går kväll,men grabbarna hade full koll på matchen.Det hördes ett "yes" över skinktallrikarna när IK gjorde 3-1!

  SvaraRadera
 2. Oj så fina bilder det var ifjol ,här är det åtminstone -4 grader nu meeen det lovas snö ,meen eftersom det är öppet vatten blir det vatten ,ha en fin lördag ni båda ,Nette

  SvaraRadera
 3. Jag längtar också efter snö... jag tror inte att det har någonting med ålder att göra :)
  Underbara bilder med vackert ljus.
  Hälsningar från mörk, blöt och blåsigt väst
  Halina

  SvaraRadera
 4. Ja så där ska det se ut!! Såå vackert, de har lovat snö här till veckan så jag hoppas på det! ha en trevlig lördag :)

  SvaraRadera
 5. Ja du...jag håller nog också på att bli gammal, för nu är det inte utan att jag också längtar efter lite snö och NÅGRA minusgrader. Å efter att ha sett dina vackra vinterbilder blir ju inte längtan mindre...
  Ha en skön kväll och hoppas att blondinen återhämtat sej efter den otäcka kattdoktorupplevelsen!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så fine disse bildene var. Vi får nok snø... men vi får bare vente litt ...
  Ha en trivelig førjulstid til deg.

  SvaraRadera