SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

söndag 18 december 2011

- EN FÄRGGRANN PROMENAD I MÖRKER......

- Hade tänkt ta en speciell bild i mörkret igår eftermiddag. Men vinden och den regnblandade snön kom från fel håll, så det var omöjligt. Får ta det någon annan dag när vinden vänt.
- Sköt istället några bilder "från höften" på den korta promenaden mellan parkeringen och lägenheten. Varierade exponeringstiden mellan 1,5 och 3 sekunder, och rörde kameran hela tiden samtidigt som jag gick, för att få gatlampor och upplysta fönster att istället bli färggranna streck......
- Ha en trevlig söndag och Välkomna tillbaka !!!  önskar Farbror Henning och Blondin-Ida..:.:o)  Antal besökare:  81.1925 kommentarer:

 1. Hej!
  Verkligen spännande och effektfullt att "skjuta från höften" på detta viset när det är mörkt ute.
  Ha en fin dag!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 2. Värst vad du har blivit kreativ på sistone .är det julen som kommer smygande eller ? Häftiga bilder .Ja lyckades för första gången i går kväll få något så när klara bilder i mörkret,Idag har vi snö ,jipiii .så länge det nu finns kvar tror inte det blir vit jul .Trevlig söndag ,Nette

  SvaraRadera
 3. Så kan man ju göra!! Så snyggt det blev dessutom!! Å jag som svurit ve och förbannelse över att jag inte får till det med bilder i mörkret, vill inte använda blixt, nu ska jag ut och prova...visst ja, jag bor på landet...inga gatlyktor...suck.
  Ha det så gott, här blir det snart buskis från Falkenberg!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. hahaha!!!så här blev min första bild i kyrkan idag Jag hade glömt att ställa om kameran som vanligt.Nu ångrar jag att jag tog bort den.
  Såna här bilder brukar jag ta när vi åker igenom en massa tunnlar i Norge
  Skithäftigt!!!!!!!!!!!!!
  Jag diggar dina konstverk.
  Det blir som små tavlor.
  Nu är käringen trött efter en slitsam dag hahaha!!! Du vet det är inte bara att ha dop. Det skall funka också och då är det gott att ha mamma och pappa.
  Det är verkligen skönt att det är gjort och att Alma har fått sitt namn.
  Jag är så glad att hon fick heta Lotta som andranamn.
  Ha det gott Henning och ta det lugnt när du är ute och går så sent.
  Oproviserat våld är inte att leka med.
  Man blir mörkrädd när man läser tidningen.
  Kramizzzzar i massor på dig

  SvaraRadera
 5. Vilka superläckra och häftiga bilder!
  Gillar dom allihop!!!
  Ha de gott!
  /Maria

  SvaraRadera