SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

torsdag 10 november 2011

- INTE ENS EN HUND I SIKTE.....

- Dimma, dis och allmänt gråväder råder över oss. Det blir inte ens ljust mitt på dagen. Kanske är dé det här som kallas "hundväder"....?
Bilderna är från min korta lördagspromenad i dimman vid havet.
- Ha en trevlig torsdag och Välkomna tillbaka !!!  önskar Farbror Henning och Blondin-Ida...:o)  Antal besökare:  79.092


6 kommentarer:

 1. Sista bilden när bryggan försvinner in i dimman e bra läcker Farbror Henning

  SvaraRadera
 2. Dimmorna är läckra och så är dina bilder :)
  Hälsningar Halina

  SvaraRadera
 3. vi hade det där igår också ,när jag for hem från jobbet var det tur att man visste vart vägen tog vägen.Tänk ingen hund fast det var hundväder.Jättefin den där sista bryggan som aldrig tar slut.ha det bra ,Nette

  SvaraRadera
 4. Fina bilder, det ser ut som om bryggan fortsätter iall oändlighet på den sista...Snyggt! Den där dimman har vi här idag....hoppas det lättar :)

  SvaraRadera
 5. jag tänkte på det du skrev om hästhandlarna ifrån Tingsryd.De var här i höstas med en massa ardennerhästar Tävling!
  Vilka sköna bilder Henning har lagt upp idag.Den sista är ju bara så bra
  Jag skulle då inte vilja gå på den bryggan för då irrade man väl bort sig i dimman och inte hittade tillbaka.Det är lite spöklikt med dimma det går inte att sticka under stolen med.
  Häftigt!!!!
  Ha det super och grattis till segern igår. Inte illa.
  Kramizzzzzzz

  SvaraRadera
 6. Vackra och fina dimmiga bilder!
  Precis sån dimma hade vi här igår morse och en bit in på förmiddagen, och sedan sprack det upp och blev en strålande eftermiddag med strålande solsken. Det var underbart att få se solen igen :) Den lös här en liten stund på eftermiddagen idag också :)
  Ha de gott!
  /Maria

  SvaraRadera