SKÄRGÅRDSBILDER FRÅN OSKARSHAMN

- EN FOTOBLOGG MED SKÄRGÅRDSBILDER...
-
Välkomna till min och Blondin-Ida´s Blogg.
Här kommer jag framförallt att visa bilder från Oskarshamns fina skärgård. Men det blir också en hel del bilder på kattflickan Blondin-Ida, som är min "sambo" sedan sommaren 2011.
Naturen kommer dock att stå främst när det gäller val av bilder, och miljöer som jag föredrar att besöka med mina kameror.
Vinterhalvåret fotograferar jag från strandkanten. Men framåt våren åker min lilla båt "Tjocka Hulda af Ernemar" i havsvattnet. Så då kommer jag lite närmare skärgårdsmiljöerna.
Målsättningen är att uppdatera bloggen med nya bilder några dagar i veckan. Så välkomna att hänga på.
Hälsar "Farbror Henning" och Blondin-Ida....:o)

onsdag 21 september 2011

- DEN SMYGER SIG PÅ OSS.....

....Hösten alltså....
- Och sedan dröjer det inte länge innan det är is på vattenpölarna.
 - Ikväll är det första hemmamatchen i Hockeyallsvenskan. Hoppas det blir seger och lite heta känslor där i allafall.
Satt och följde Dackarnas nedflyttningskval i Speedwayeliten på nätet igår. Tyvärr....
- Jag är låååååångt ifrån någon speedwayexpert. Men jag har inga större problem att analysera poängprotokollen match efter match.  Jag vet inte riktigt hur man har tänkt. Att köra med en handledsskadad norrman en hel säsong, som knappast har kunnat hålla i styret. Det verkar i mina ögon ungefär lika klokt som att skicka en blind somalier till Bågskytte-VM.
Så ett förslag från en gammal man:  - Peta Holta i dom sista två kvalmatcherna, och toppa laget med någon hemmafru från Rosenfors. Det kan inte bli värre än med Holta i laget.
( Missförstå mej nu inte. Jag har ingenting emot varken Somalier eller Hemmafruar från Rosenfors )
- Ha en trevlig onsdag och Välkomna tillbaka !!!   önskar Farbror Henning och Blondin-Ida...:o)  Antal besökare:  76.483

8 kommentarer:

  1. Ja, att hösten är här är väl inget vi kan neka till längre...bara att gilla läget som "de" säger.Fördelen med hösten är de vackra löven och den härliga krispiga luften,den väntar jag på för här bara REGNAR det HELA tiden...Kram från Torprosen PS Fina, härliga foton som vanligt!

    SvaraRadera
  2. Läckra varma färger... mycket fina höstbilder :)
    Hälsningar Halina

    SvaraRadera
  3. Problemet är nog inte Holta, han gör nog vad han kan. Näe, istället är det nog "primadonnan" som gnäller på allt och alla. Från banans skick till maskiner och motståndare för att inte tala om sina lagkamrater. Dackarna behöver helt enkelt något som alla andra lag har ett överflöd av i denna enmanssport, laganda. Något som gör att man tänder till när det börjar gå dåligt för laget, som peppar dom killar som har det tufft för kvällen och som leder i motgång.

    SvaraRadera
  4. Man önskar ju att det skulle komma höstfärger när det ändå är höst här ser vi inga höstlöv ännu ,ha det bra ,Nette

    SvaraRadera
  5. Hahaha...förutom vackra bilder som vanligt, fick du mej också att nästan sätta morgonkaffet i fel strupe...!! säger jag som inget kan om speedway och håller på Indianerna...
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hahaha
    Du är väl för rolig fast det ligger lite i det, det du skriver.Gud vad knäppt det låter fast jag tror att du fattar vad jag menar.
    Hoppas att de byter ut norrmannen.
    Den sista bilden är helt fantastisk.Vilka ljuvliga färger Bättre höstbild kan det knappast bli
    Idag fick jag svaret. Det var en ungvarg som jag fotade.
    Jag hinner inte med nu Vi har vår goe tonåring här. Äldsta barnbarnet.
    Kramizzz på dig och mysig torsdag

    SvaraRadera
  7. Nydelig høstbilde. Ha en god kveld videre.

    SvaraRadera